Julklappstips 2022

Publicerat:

Julen närmar sig och det börjar bli hög tid att fundera på alla julklappar man ska köpa till nära och kära. Vare sig du är ute i god tid eller inte kan det vara svårt att komma på vad man ska köpa för julklappar för alla olika personer i släkt och vänkretsen. Här hittar du våra julklappstips för olika personer. Vi fyller på listan allt eftersom.

Upplevelse - Sista minuten julklappen som passar alla

År 2008 blev Upplevelsen utsedd till årets julklapp och är än idag en av de mest uppskattade julklapparna. En upplevelse går enkelt att köpa på internet och få levererat till emaillådan inom ett par minuter och det går att hitta en upplevelse som passar de flesta vuxna.

Här är våra bästa upplevelsetips från Upplevelse.com:

Julklapp för paret

Spahelg för två personer, Hyr en relaxavdelning, Icebar och middag för två, Standup med middag, Restaurang för två, Bio och middag för två, Sveriges bästa bord, Afternoon tea för två, Ost- och vinprovning eller Champangeprovning.

Julklapp för flickvännen eller henne

Helkroppsmassage, Chokladprovning, Champangeprovning, Ryggmassage, Klassisk ansiktsbehandling, Lyxbehandling special, Make up-artistens bästa knep, Ansiktskur, Spabehandling, Prova på yoga.

Julklapp för pojkvännen eller honom

Ölprovning, Whiskyprovning, Kör Ferrari/Lamborghini, Kör Gokart, Kör världens snabbaste muskelbil, Virtuell golf, Historisk vandring med ölprovning, Gentlemen's treat, Ölbryggning, Muskelmassage, Prova på golf och lunch.

Julklapp för mamma

Afternoon tea för två, Ost- och vinprovning, Helkroppsmassage, Chokladprovning, Mordmysterium med middag, Fika för två, Champangeprovning, Ryggmassage, Hot stone massage, Klassisk Ansiktsbehandling, Ljusstöpning med middag, Florist för en dag, Blomsterkurs, Brunchkryssning, Spabehandling, Turridning, Manikyr, Pedikyr, Prova på Yoga.

Julklapp för pappa

Ölprovning, Whiskyprovning, Prova på pistolskytte, 2 dagars överlevnadskurs, Helikoptertur, Historisk vandring med ölprovning, Gentlemen's Treat, Cognacsprovning, Exklusiv Whiskyprovning, Ölbryggning, Rakning hos en barberare, Romprovning.

Julklapp till mormor, morfar, farmor eller farfar

Vårt julklappstips för mor- och farföräldrar är ett antiskimmingkort,. Ett skimmingkort är ett kort som man lägger i sin plånbok eller korthållare. Skimmingkortet blockerar sedan att bank- och kreditkorten läses av på distans av obehöriga personer.

Att läsa av bank- och kreditkort har blivit möjligt de senaste åren genom RFID-tekniken och i Sverige kan man göra trådlösa betalningar upp till 400 kr utan att ange kod. Detta har öppnat för bedragare att läsa av betalkorten på distans och genomföra obehöriga betalningar till egna konton. Denna typ av brott är vanligare utomlands.

För äldre personer som känner sig obekväma med ny teknik eller som ofta reser utomlands kommer ett antiskimmingkort väl till användning då kortet blockerar signalerna som läser av betalkorten och är enkel att använda.

Vi rekommenderar Chipsters antiskimmingkort. Det finns också andra produkter inom denna produktkategori som man kan välja mellan. Det finns till exempel plånböcker och korthållare med inbyggt skimmingskydd. Korthållare finns i enklare varianter som bara håller ett kort och det finns varianter som håller flera kort.

skimmingkort

Vi använder cookies på vår webbplats för att ge dig den mest relevanta upplevelsen genom att komma ihåg dina preferenser. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du att ALLA kakorna används. Läs mer.